Commerciële airconditioning

Wij leveren een van de beste luchtkoelsystemen op de markt. De aanpasbaarheid aan uw behoeften en klimaatomstandigheden maakt ons een van de meest gevraagde als het gaat om luchtkoelingsmachines. Met het merk air cool kunt u zeker zijn van kwaliteit, comfort en waar voor uw geld. Wat kunt u zich nog meer wensen?

De commerciële airconditioning maakt gebruik van het beste van de modernste commerciële koelmachines. Het belangrijkste voordeel van het gebruik van een unit van SE Air Cool voor commerciële doeleinden is dat, dankzij de grote units, de warmtelast zeer snel afneemt, wat het ideaal maakt voor een zakelijke, verfijnde omgeving. Dit maakt het een veiliger machine bij gebruik in een grote groep mensen, in tegenstelling tot andere koelmachines die constante koeling nodig hebben voor grote groepen. Dit maakt het ook een van de meest economische opties airconditioning in de markt.

Er zijn verschillende invertertechnologieën in SE-luchtkoeling die gebruik maken van motoren met variabele snelheid met "verpakte" compressoren. Hoe variabeler de pompsnelheid, hoe lager het stroomverbruik en hoe efficiënter de koelsnelheid blijft. De SE air cool invertertechnologie is ook efficiënt in deze hoedanigheid, omdat ze ontworpen is om de luchtstroom te regelen die uit de machine komt. Deze luchtkoeling heeft een ongelooflijke 'koelindex' van wel drie.

Schaduwtechnologie is een van de belangrijkste kenmerken om op te letten. De invertertechnologie is in staat het uitgangsvermogen aan te passen aan alle klimaatveranderingen. Met behulp van deze verschillende technologische kenmerken kan worden gemeten binnen welk temperatuurbereik het apparaat met succes kan functioneren. Als de temperatuur te warm wordt, kan het apparaat automatisch worden aangepast door de aanpasbare thermostaat. Aan de andere kant, als het te koud wordt, past de thermostaat automatisch de functies aan om de luchtstroom te regelen voordat de warmte of de kou zich ophoopt. U hoeft zich dus geen zorgen te maken als u een bedrijfspand heeft in Scandinavische landen met een zeer tropisch klimaat. Mocht er een klimatologisch gevaar zijn, dan worden de aanpassingen automatisch uitgevoerd.

De invertertechnologie helpt ook bij het behouden van een constant vermogensniveau, ook al schommelt de koeling voortdurend. Dit maakt het een ideale unit voor gebieden die dichtbevolkt zijn, of gebieden die vaak worden bezocht en waar strenge winters gelden. Het is de ideale unit voor commerciële units, grote ruimten en magazijnen.

Posts created 37

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top