Een betere baan vinden?

De reden waarom de meeste werkgevers niet zoveel betalen als ze zouden moeten, is dat ze hun belangen behartigen en vragen wat ze willen doen. Dit is misschien redelijk volgens de manier waarop het bedrijf groeit, maar het is niet juist omdat het niet in het belang van het bedrijf is om een ​​redelijker loon te betalen.

Als een bedrijf zijn werknemers niet betaalt wat ze verdienen, zal het uiteindelijk het vertrouwen van zijn werknemers verliezen en zullen zijn klanten zich afwenden. Bedrijven betalen hun loon niet alleen om het hebben van werknemers – de werkgevers hebben eerst goede werknemers nodig om de goederen en diensten van het bedrijf en de producten bij de consumenten te krijgen. Om teleurstelling van de werknemers te voorkomen, moeten de werkgevers daarom eerst de werkomgeving van de loontrekkende verbeteren en daarom het werk van de loontrekkende vergemakkelijken. Maar als de moeilijke taak om een ​​betere baan te vinden voor de vervanger van de loontrekkende moeilijker is voor de bedrijven dan het werk van de loontrekkende gemakkelijker te maken, wie zal dan het personeel aannemen?

Volgens het rapport over banen dat is gepubliceerd door het Amerikaanse ministerie van arbeid, zal de minimumloonschaal die vereist is om een ​​baan te krijgen altijd ten minste hoger zijn dan die van de laagstbetaalde werknemer. Het is altijd aan te raden dat een bedrijf, om de kosten te drukken, minimaal het minimumloon betaalt.

Effectiviteit interviewen:

Zzp in de zorg uurtarief

Werving is evenzeer een kunst als een wetenschap. Tijdens het wervingsproces zullen verschillende methoden worden gebruikt, zoals achtergrondcontroles, interviews, verschillende psychometrische tests en stemstresstests. Deze methoden variëren afhankelijk van het land waar de baan wordt gezocht, maar ze hebben allemaal één ding gemeen. Ze testen allemaal de psychologische samenstelling en het vermogen van de sollicitant om met de situatie om te gaan, met name de stress waarmee werkgevers tijdens het wervingsproces moeten omgaan.

Het probleem met dergelijke tests is dat ze afhankelijk zijn van de subjectieve meningen van de interviewers en dat ze niet kunnen bewijzen of de plaatsen waar ze werknemers aannemen, passen bij de vaardigheden en mentaliteit waarnaar ze op zoek zijn. Ze zijn ook inherent subjectief, omdat interviewers altijd iets zullen vinden waarmee ze het niet eens zijn. Het instrument voor dergelijke doeleinden is een persoonlijkheidstest, die de probleemoplossende vaardigheden en interpretatieve redeneerstijlen van de aanvrager meet, evenals zijn of haar vermogen om deel te nemen aan conflictoplossing. Zo'n test is objectief in die zin dat dezelfde persoonlijkheidstest veel verschillende stijlen kan meten.

Zo vraagt ​​het personeelsselectieonderzoek, dat al enige tijd bestaat, werkgevers om de beste kandidaat te selecteren uit 100 gekwalificeerde kandidaten. Dit is een persoonlijkheidstest, die meet hoe goed de kandidaten waarschijnlijk zullen presteren op de verschillende gebieden.

Het grote voordeel van zo'n persoonlijkheidstest is dat het doet wat interviews en andere eerdere methoden niet doen:

Het vertelt u, op basis van uw steekproef, hoe goed u waarschijnlijk zult presteren in de verschillende werksituaties. Het zegt niet dat je slecht bent in interviewen, of dat bepaalde stijl zeker niet bij je past. Het is een hulpmiddel om je te helpen beter te worden in het interviewen, iets wat je pas echt kunt weten als je in het interview zit.

It is commonly said that no exemplary interview is worth its salt. This is true of almost every interview method out there. Whether it is a one-on-one interview with a career counselor or a group interview with 30 to 50 employees, it will not always be effective. The best interviews include some element of behavior, bodily gesture, facial expression and tone of voice. tone of voice, facial expression and behavior are closely interrelated.chairs can frown, shake their heads – other people may be nervous, have an unsteady voice, an accent, are in a hurry or just don't care – you get the idea.

Verwacht een ongemakkelijke omgeving. Omdat luidsprekers het misschien moeilijker hebben om zichzelf te horen in een stille kamer, omdat onhoorbaar geluid van de menigte hen in verwarring zal brengen. Een oplossing om dit te verhelpen is om de groepsinterviewer te vragen de toespraak harder te zetten, zodat het eigenlijk gemakkelijker is om jezelf te horen.

Probeer niet te zijn wie je niet bent; wees in plaats daarvan wie je bent en probeer altijd de beste te zijn van wie je bent.

Posts created 38

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top