Hoe uw missieverklaring op te stellen zodat u uw doelen met MINDER ANGRIES bereikt en bereikt Uw doelen bereiken

Gratis stockfoto met activewear, activiteit, anoniem

Als je je doelen niet bereikt… maar toch graag wilt! Je zult willen zien hoe je je mission statement kunt opstellen zodat je je doelen op een MINDER ANGRIËNTE manier bereikt en bereikt.

Dat is geen sinecure, zeker niet als je mission statement geen logische is waar je je echt gepassioneerd en toegewijd bij "voelt"!

Dus laten we je op weg helpen!

Een missieverklaring betekent standaard zoiets als:

Ik wil xyz hebben tegen het einde van het Y Presseason. (Of wat dacht je van: 'Het ziet er ook allemaal goed uit.')

Is dat hoe je die van jezelf zou schrijven? Zo ja, dan zit je op het goede spoor! Maar alleen als het zinvol is voor je " DAMINED" doel in het leven!

Bijvoorbeeld:

Ik wil meer geld hebben. (Nou ja, hoeveel geld?) En hoe kan ik weten hoeveel precies? En wanneer kan ik verwachten dat ik het heb?

Deze antwoorden zijn ALLEMAAL hoe jij ze wilt beantwoorden! (En als je geen van hen bereikt, ben je zelf nog steeds MEER dan tevreden!)

Dus ik vraag het je nog een keer – schrijf jij je mission statement op deze manier? Vind je zelfs dat je je doelen niet kunt bereiken zonder het?

Je zou zo kunnen beginnen:

Ik ga rijk worden. Omdat ik dat wil en ik wil dat het zo is, en het gaat gebeuren – onsterfelijkheid in de ogen van iedereen die ik liefheb.Mijn bankrekening zal vol zijn en ik zal mijn creditcards kunnen afbetalen voor ik het weet.Ik zal het makkelijk hebben in mijn bedrijf, de klanten zullen toestromen en we zullen ons de belangrijkste kosten van het runnen van ons bedrijf kunnen veroorloven.Hoewel we niet van plan zijn om het uit te maken, zou ik het fijn vinden om je op zijn minst de illusie te geven dat ik veel geld zal hebben, zodat ik veel situaties op mijn hart kan hebben.

 

Ik denk dat de meesten van ons rijk zouden willen zijn, en ik denk dat we al een aardig idee hebben van wat we willen. In dat geval zou het niet erg moeilijk zijn om de juiste hulpmiddelen te hebben voor het opstellen van je mission statement.

Stel je nu eens voor dat je in staat bent om voor jezelf een WAO-verklaring op te stellen die lijkt op de bovenstaande, dan schrijf je in klas 4 een geluksverklaring die hier op zou kunnen lijken:

Ik, (vul hier naam in), ben zo gelukkig en dankbaar nu ik mezelf ben! Ik ga eindelijk de tijd hebben om alleen te zijn.Ik ben zo opgewonden om wakker te worden en naar de crèche te gaan.Ik ga mijn familie zien. (Ik ga zoveel plezier hebben. Ik ga alle dingen doen waar ik van hou. Ik ben nu zo gelukkig dat ik me nog nooit zo voldaan heb gevoeld.

Dan klas 5, schrijf je eindelijk je lange termijn doelen:

Ik, (vul hier naam in), zal aan het begin van het nieuwe schooljaar praktisch aan mijn Droom beginnen te werken.TV kijken, eten met mijn familie en video's kijken van mijn broers en zussen die worstelen in hun eigen leven zouden me gemiddeld tot het eind van de zomer kunnen afhouden, net zoals ik al die jaren heb gedaan. Ik zal aan het begin van het nieuwe schooljaar met mijn ruwe ontwerp gaan zitten en er onmiddellijk dagelijks aan beginnen te werken.Ik zal met mijn vriendenkring praten en hen vertellen dat ik aan mijn budget ga werken en kijken of we een wekelijks plan kunnen organiseren om stiekem te bespreken hoe het de komende zes maanden gaat.

Zoals u ziet, kunt u vanaf het begin van uw reis al veel plezier beleven. Alleen al de gedachte dat je je soms echt geweldig voelt over jezelf, zal je verder drijven!

En u kunt ook een heleboel andere mensen aanmoedigen om hun leven te verbeteren door uw geijkte rollen.

Laten we het eens hebben over het medium verlies, of in ieder geval, wie beslist over het algemene doel? En wat bedoel ik daarmee? Nou, je beslist niet per se over alles! Ik begon met "ik word rijk", en misschien ben je net als ik en dacht je dat het nog steeds de pick me up is! Ik denk dat je een reeks doelen kunt stellen over het hele spectrum… van de grote naar de kleine, zelfs de echt kleine doelen, en in het begin zul je beter zijn in het stellen ervan, maar naarmate de tijd verstrijkt, zul je beter worden in het daadwerkelijk voltooien ervan!

Dus ten eerste, als ik zover ben gekomen in mijn paragraaf/artikel, ben je waarschijnlijk net als de meeste andere mensen op deze planeet… je wilt iets verliezen, groot of klein, en je probeert (of hebt soms geprobeerd) om daarin te slagen.

Maar dat kan pas als je een goed Doel hebt. Dus…

Posts created 37

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top