Hoe kom ik daar?

Dit overgangsproces wordt het Continual Oplossingsproces genoemd. De kans is groot dat u dit leest omdat u uw problemen uit het verleden wilt oplossen, u nieuwe horizonten wilt ontdekken. Je wilt deze plek veranderen en transformeren in een betere plek om te zijn en om deze transformatie te beginnen, heb je zin om de wereld uit te dagen. Hoe ga je het doen? Wat moet je doen om je doelen te bereiken en je te gedragen als een leider?

De waarheid is dat er concepten zijn die je zullen helpen antwoorden voor jezelf te vinden. We lopen misschien voorop omdat we kijken naar voormalige leiders die zoveel hebben bereikt in hun leven en in ons leven en we zullen kijken naar hun kwetsbaarheden. Hoe zijn ze in deze situaties terechtgekomen? Was het allemaal gepland? Hebben ze alles met de juiste mindset gedaan en het enige wat ze verbaasd hadden was dat ze erin slaagden? Was het puur geluk? Ja, soms was het puur geluk, maar het uiteindelijke resultaat is het resultaat van voorbereiding, kennis en toewijding. Zodra we deze vragen echt beginnen te beantwoorden, veranderen onze visies en krijgen we een gevoel van voldoening dat emoties oproept en raken we opnieuw geïnspireerd en gaan we op weg om meer geluksmomenten in ons leven te vinden.

Ik zal de enige strategie met je delen die ik het leukst vind en die werkt. In deze situatie staan ​​we voor de vraag: Hoe kom ik daar? Als ik het voor het eerst hoor, denk ik: het is te simpel! Narcisten gebruiken deze strategie om hun ego te verdiepen, wat op zijn beurt je concurrentie afwijst. Als ze zeggen: “We hebben zoveel tijd, laten we contact maken.” Ze gebruiken deze strategie om je te vertragen, zodat ze daadwerkelijk contact met je kunnen maken. Ze willen met je in contact komen en ontdekken wat je als mens inspireert, wat diepere inzichten zou kunnen zijn en je naar een ander niveau kan brengen als je manier beter is. Als ik dat in het begin zeg, heb ik het gevoel dat ik sterke taal nodig heb om het idee onmiddellijk voor mezelf te versterken, zodat anderen niet kunnen beweren dat de strategie hen niet zal helpen. Hoe meer ze zeggen dat de strategie niet zal werken, hoe duidelijker ze zullen voelen en hoe meer ze zullen inzien dat het de juiste strategie voor hen is.

Laten we tot het uiterste gaan en onszelf eraan herinneren dat we langzamer moeten rijden op weg naar ons werk. Als we aan het einde van een werksessie van drie uur komen, zullen we uitgeput en enthousiast zijn over de nieuwe mogelijkheden. Het is een proces van reflectie en het komen tot een nieuw begrip. Maar we zullen nog enthousiaster zijn als de klus erop zit. Dit komt omdat we zoiets hebben gezien dat ons de echte waarde laat zien van het werk dat we hebben gedaan, dat beter is dan het werk dat we gaan doen. Vergeet niet dat vroeg of laat de waarheid aan het licht zal komen en we die echt onder ogen zullen zien. Ik voel het niet al te scherp voor ons als mensen zulke uitspraken doen, maar het zet wel het licht terug dat dit leidt.

Zoals ik eerder vroeg, willen we het idee cultiveren dat alles perfect is, als er iets mis is, is het niet voor de zaak van de betrokken mensen. Mensen zouden kunnen zeggen dat het voor de zaak van de persoon is. Maar de waarheid is, het is voor de zaak van de missie, het op een andere manier proberen is minder effectief. Op deze manier proberen zou de behoefte aan reclame en marketing echt verminderen. In dit geval moeten we nog gedurfder en creatiever zijn; we moeten iets sterkers voor onszelf bouwen dan waarmee we binnenkwamen. We gaan na of wat je beïnvloedt.. sterk genoeg voor je is. Wat niet breekt, zal echt breken. Dit is de stap voordat we onszelf dood vinden, dat we ons meer energiek en geïnspireerd voelen.

Nu krijgen we de kans om onze eigen relatie opnieuw te definiëren. De relaties waarin we ons bevinden, worden bepaald door hun vermogen om cruciaal te zijn voor het succes van het project en de uitkomst ervan. Alles is hier voor het goede en het enige doel om in onze behoeften te voorzien. En dit betekent dat we achter de weg aan moeten en er geen ruimte is voor kortere wegen. De weg is niet gemarkeerd om soepel te zeilen. Het is in de richting van de definitie van onze arbeid, inzet en onze inspanningen. Niemand kan je dit opdringen; het is jouw beslissing om voor meer of minder te gaan. Het is jouw beslissing en we gaan ervan uit dat we elkaar zullen ontmoeten in een schip dat niet kapot gaat.

Wij accepteren de keuze, maar zullen altijd streven naar een check and balance. Eventuele onzekerheden worden opgevangen zonder schade voor onszelf. Dit betekent dat we elke afleiding met zelfdiscipline aanpakken. Onze glimlach, ons gelach, zijn aflaten en onze innerlijke harmonie, dat moeten we koesteren en onthouden wanneer we probeerden voor alles wat jij en de gerechtigheid in ons is, we moe worden, maar je leert ons kennen, je vertrouwt ons de volgende keer.

Posts created 37

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top