Persoonlijke ontwikkeling en ontwikkeling

PERSOONLIJKE GROEI EN ONTWIKKELING

Onze belangrijkste focus hier is persoonlijke groei en ontwikkelingM. aar als we het over groei en ontwikkeling hebben, hebben we het over persoonlijke ontwikkeling in relatie tot werk, relaties, financiën of elk ander aspect van ons leven. In feite is het laten groeien van je leven aan de buitenkant een vorm van persoonlijke ontwikkeling. Er is geen grotere kans om jezelf te ontwikkelen. En persoonlijk en sociaal is het het allerbelangrijkste wat je kunt doen om persoonlijk en wereldwijd succes te behalen.

DOE DE MOEITE OM TE LEREN

 

Persoonlijke groei en ontwikkeling, net als het opbouwen van nieuwe relaties of meer waarde brengen in je werk, vergt inspanning. En dat is een van de belangrijkste redenen waarom de stress van zelfverbetering niet zo groot is dat je die naar believen kunt uitschakelen. En dit om een nog groter doel te behouden, namelijk groeien, meer doen, veranderen en ontwikkelen. Het leven opbouwen en meer zijn. Of minder leven.

DOE DE MOEITE OM TE VERANDEREN

Gandhi's opmerking dat "wij de verandering moeten zijn die wij in de wereld wensen te zien", bewijst dat verandering absoluut essentieel en noodzakelijk is. En op dezelfde manier als Gods observatie dat wij een ander concept moeten "worden", om het universum te scheppen, zegt God dat verandering ook noodzakelijk is om ons universum te scheppen. Wanneer jij verandert, verandert de hele wereld ook. Daarom moet de mens opgroeien en moet God opgroeien.

DOE DE MOEITE OM JE TE VERBINDEN

…we zijn hier om te leren en te groeien, en om uit te breiden en om de grootste dingen van het leven te bereiken. Zonder geestelijke ontwikkeling en geestelijke groei is het leven een tragedie van misleiding en onwetendheid. Maar als we alleen maar leren zonder ons in te spannen om ons te verbinden met de echte wereld, de maatschappij of de echte wereld, zijn we onszelf aan het vernietigen en bevinden we ons in een apirische hel. We zijn op weg naar frustratie en ongelukkigheid. En we mogen de kans niet missen om ons verloren potentieel voor menselijke ontwikkeling terug te winnen.

Ieder mens wil zijn geest, zijn vuurkracht, zijn wil, zijn hartstocht, zijn passie ontwikkelen voor wat hem te wachten staat. Wat mensen zich afvragen is hoe ze zich kunnen verbinden met hun onderbewustzijn en hoe ze deze verbinding kunnen bereiken op het niveau dat voor hen het meest geschikt is. Want zolang dit alles niet gebeurt, zal een persoon zeer waarschijnlijk blijven falen en nergens heengaan in het leven.

HOE WIL JE HET NEMEN? arden zeggen dat we allemaal onze basisinstincten moeten herontdekken om authentiek te leven, en wanneer dit gebeurt is dat op zich al zeer lonend. Het betekent het ontwikkelen van een onvoorwaardelijke verbinding en een waar respect voor de overtuigingen in ons innerlijk wezen. Het betekent het achter ons laten van allapiste technieken, alle remedies van onze inschatting dat er niets te leren valt, zullen we komen tot een bewust begrip van waar we in geloven.

Posts created 37

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top