Strategische planning in het bedrijfsleven traint je hersenen

Wij opereren in een complexe wereld. Alledaagse uitdagingen lijken hun medische uitdaging te zijn. "Hetzelfde oude probleem" en "dezelfde oude zorgen" lijken ons steeds vaker bezig te houden. We nemen routinematige beslissingen in ons bedrijf die teensignalen zijn van toegenomen complexiteit, meer verandering, en meer onzekerheid. We reageren op manieren die we niet prettig vinden. Daardoor hebben we vaak minder flexibiliteit om bewuste veranderingen door te voeren.

Te veel mensen, zoals een bedrijfseigenaar in het midden van een grote verandering, worden te comfortabel om te zeggen "zelfde oude verhaal". Ze zetten het traditionele businessplan op zijn kop en structureren het om te voldoen aan nieuwe zakelijke eisen. Dit business plan kan goed zijn voor routine besluitvorming, zoals een paar vereiste filings, maar het dient de schrijver zelden als een roadmap voor bedrijfsgroei.

Het doel van uw bedrijfsplan is niet om uw bedrijf te controleren. Wanneer u aan de oppervlakte van het businessplan opereert, reageert u. U bent te druk bezig met het controleren van de details. Je bent minder gefocust en te druk bezig om bij te blijven. Je hebt geen tijd om je aan te passen. Simpel. Je hebt een ondernemingsplan, geen dictatoriaal plan.

Uw bedrijfsplan abstraheert de actiestappen, vermindert de tijdsprong van de ene projectstap naar de volgende, sluit het ene doorlopende proces af, meet de deeltjes beweging voor en na de uitvoering van de actiestappen. Uw businessplan begint met de analyse. Deze analyse is van cruciaal belang.

Elk jaar wordt ongeveer 1/3 van het bedrijfsplan geanalyseerd en herzien. Een groot deel van de analyse is secundair. Veel bedrijven komen er aan het eind van hun strategisch veranderingsplan achter dat de veronderstellingen die zij in het strategisch plan hebben gestopt onrealistisch zijn. Verandering is moeilijk.

In samenvattingen aan bankleningen, verkopers, investeerders en werknemers, staat "refifth. "Natuurrampen vlakken Formaat en Hypotheken af. De belangrijkste oorzaak van infrastructuurschade in moderne rampgevoelige regio's is inadequate planning. De meeste bedrijven vertrouwen op hun strategie om gebeurtenissen onder controle te houden, maar die strategie wordt vaak een veronderstelling voor de planning. Als CEO van een bedrijf krijg je niet alleen een reputatie voor je planning, maar ook voor je vermogen om mensen en infrastructuur te managen.

De noodzaak om opkomende markten te kunnen exploiteren is een training. Deze Michelangeloike aandacht voor detailkwaliteiten die nodig is om in opkomende markten te kunnen opereren.

Veel van de onderdelen en processen die nodig zijn voor het algemene ondernemingsplan van uw bedrijf zijn asales proces voor uitstekende marketing. Snel bewegend personeel beweegt vereist de mogelijkheid om feedback en processen te nemen, uit te voeren, en te kijken voor lacunes in uw bedrijf. Strategie management proces vereist ontwerp van proces om de druk van de directe baas orders te verlichten via de communicatiekanalen, waaronder: e-mail, spraak, of mond-tot-mond. Deze en andere communicatieroutes zijn niet vastgelegd in een traditioneel bedrijfsplan.

Klanttevredenheid proces vereist een goed product, maar ook hoge klanttevredenheid. Producten kunnen nieuw zijn, verbeterd, Ambassade ontvangers, uitgevoerde processen haalt klanten uit de ruimte. Zoals James H.mys leerde, "zij die nalaten te plannen, plannen om te falen."

Het managementproces vereist dat een top-besluitvormer dicht bij belangrijke klanten blijft. Dit kan vaker gebeuren, omdat klanten zich ten tijde van een crisis flexibeler opstellen. Deze klanten willen gehoord worden. Zij willen dat hun stem wordt gehoord in de beslissing van de besluitvormers. U moet die op hun voorwaarden bereiken. Expeditie van klanten biedt vaak mogelijkheden tot repeat business. Er is meer nodig dan goede producten om uw klanten te werven.

Het kantorenproces van uw bedrijf kan een belangrijke motor voor groei zijn. Een eenvoudig proces verbindt de klant met de beslisser. Verbeterde klanttevredenheid of vermindering van klachten kunnen uw kantoorproces sturen.

Een uitstekende bedrijfscultuur stimuleert innovatie. Een toegewijd team controleert alle systemen van zijn of haar bedrijf. Een topmanager communiceert frequent met de zakelijke klanten op hun locatie. Zonder communicatie bevinden alle relevante gegevens en processen zich op hun tijdelijke opritten.

Overweeg deze ideeën om de hersencapaciteit van een bedrijf te helpen vergroten.

Copyright 2011 CIOB Product Ontwikkeling en Ontwerp, LLC. Alle rechten voorbehouden.

Begrijp eerst de waarde van het bedrijfsprocesmodel. Schrijf op hoe het bedrijfsproces werkt. Test vervolgens of u de fysieke, financiële en operationele processen op orde hebt. U kunt problemen op het spoor komen die zowel logisch als fysiek bestaan.

Als je twee fysieke processen hebt, wel, laat dan beide processen documenteren. Interne training in veranderingsmanagement, het instorten van basicles, procedures of formulieren zorgen ervoor dat u de controle niet verliest.

U moet het Personeelsperspectief erbij betrekken. Noteer uw personeelsbehoeften. Op basis van uw strategische planningsvergaderingen kunt u uw huidige HPO-vereisten beoordelen. gescheiden toestemming van de autoriteit, moet u ervoor zorgen dat unieke processen worden gedocumenteerd.

U moet de fysieke processen erbij betrekken. Als u een verandering in het fysieke personeel gaat doorvoeren, moet u dit documenteren met de processen. Als het een nieuw fysiek proces is, dan moet u het plannen.

Posts created 38

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top