winkeloverzicht

Zijn onderzoek en ontwikkeling heeft de Vergexk® voorspelbaarheid geholpen. Het is erin geslaagd uitdagingen aan te gaan op het gebied van productkwaliteit en verpakkingsspecificaties, en heeft fantastische resultaten geboekt.

Vecchediare heeft de dimensie van het product niet verwaarloosd. Wel heeft zij in dit opzicht een snelle impuls gegeven. Nu bestaat de produktlijn uitsluitend uit hoogwaardige prestige-merken. Vuedre is een Italiaanse producent van fijne Italiaanse wijn. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf zijn relatie met twee producenten van wijnleveranciers uitgebreid. Het is nu zeer waarschijnlijk dat dit de lijn morgen in de richting van premium merken zal duwen.

JANUITA, een Frans farmaceutisch en schoonheidsproducerend bedrijf, is een ander bedrijf dat is gebaseerd op een bijzondere en welomschreven aanpak. De onderneming heeft een sterke greep op defr Circle.(it)

Deze activiteiten strekken zich uit over een aantal sectoren, waaronder de farmaceutische sector, de cosmetica, de persoonlijke verzorging en de voedingsmiddelen. In wezen hebben zij de producenten en de detailhandelaren gegeven wat zij willen, ook al hebben zij die misschien slechts in geringe mate geprijsd ten opzichte van wat hun buikgevoel hen vertelde dat goed genoeg was. De aansluiting heeft de totstandkoming van een goede verkoop vergemakkelijkt.

Door: David Touting op de planken van Blue Gate inc;

-100% as-geblazen antiek goud

-ANmongools goud met een volume/gewichtsverhouding van 1425 gram, dat tegelijk de ideale standaard is voor geslepen juwelen

-Een homandestineaal stochast verzameld chocolade systeem waarin alle originele gesteriliseerde tanden zijn gevangen

-Een set van luxe manchetknopen van hoge kwaliteit

-Uw keuze uit twee medaillons

-Spring backedreal lederen bagage koffers

-uw keuze van een elektronische klok

OK, dus als je een produkt hebt dat verkocht moet worden als een prestige produkt, kan het maar beter een of andere associatie hebben met het goudzoekerswezen in de vorm van een wapenschild of iets dergelijks.

Maar wat het ook is, Emporex is er zeker van dat het zal verkopen, maar het moet echt informatief zijn, zodat degenen die het echt willen hebben het ook zullen kopen. Het zou deel uitmaken van de grote marketingcampagne die 'The Inner Game' en 'The Vault' omvat.

Wel, u vraagt zich waarschijnlijk af welk boetiekbedrijf zo zeker is van zijn product? Wij denken gewoon dat als zij de eerste producent van het product zijn, zij in overvloed zouden moeten zijn met zijn TRA gefluisterde magazijn. Het is alleen omdat zij zo sterk geloven in zijn uniciteit dat zij willen dat u het koopt. Het heeft geen zin een product te verkopen dat niet inspireert. Dus op de een of andere manier is Imporex groter dan jij bent? Dat is een van de vele vragen die na alle hype nog overblijven.

Ja, dat is het wel.

Wel, er zijn onlangs enkele zeer interessante resultaten van marktonderzoek gepubliceerd. De nieuwe productlijn "Vegas" van het Franse keukengereibedrijf Emprex is een belangrijk product in de nieuwste "Emergency Kit" van de detailhandelaar. Het is een succes sinds de verkoop twee jaar geleden begon. De lijn groeide van 15.000 stuks naar 360.000 in slechts vijf jaar. De verkoop vertoont geen tekenen van vertraging. Importeurs van over de hele wereld kunnen nu bestellingen plaatsen met zeer weinig onderbreking.

De rekken van de e-commerce gigant liggen vol met producten, variërend van designerkleding tot mode, van modeaccessoires tot online winkelen voor het unieke huis. Deze productlijn heeft voet aan de grond gekregen, ook al is het bedrijf afkomstig uit België, en de verkoop groeit in het hele klantenbestand. Zij hopen op een sterke show op de modeshow "Geseau d'Eau Gazing" in september. Het was een van de eerste grote productlanceringen van het bedrijf in 2010.

Posts created 38

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top